Nieuw seizoen Lauren Verslaat... bij Veronica

Het reportageprogramma Lauren verslaat… is vanaf maart terug bij Veronica. Lauren Verster reist opnieuw de wereld over om samen met fotografen de meest indrukwekkende onderwerpen onder de aandacht te brengen. 

De presentatrice bevindt zich op dit moment in de Verenigde Staten waar ze burgers ontmoet die het heft in eigen hand nemen in hun jacht op pedofielen. Lauren verslaat… is in maart 2011 te zien bij Veronica.

Pedojagers
Dat Lauren ook dit seizoen voor hete vuren komt te staan, bewijst haar eerste reis naar Florida in de Verenigde Staten. Samen met een beroepsfotograaf ontmoet ze Judy Cornett, initiatiefneemster van Predator Patrol, een non-profit burgerorganisatie die zich inzet tegen pedofilie. De vastberaden burgers weten precies hoe en waar ze de pedofielen kunnen vinden en brengen de buurt hiervan op de hoogte. Ze gaan vaak zelfs nog een stap verder door gezochte pedofielen op te sporen en over te dragen aan de politie. Lauren probeert erachter te komen wie deze ‘pedojagers’ precies zijn en waar het fanatisme in hun strijd tegen de kindermisbruikers vandaan komt.

Lauren zelf is verheugd dat het nieuwe seizoen van haar programma weer voor deur staat. "Lauren verslaat… is voor mij verreweg het meest bijzondere programma om te maken. Om verhalen en gebeurtenissen te verslaan die een grote impact kunnen hebben, reis ik graag naar de meest uitzonderlijke plaatsen op de wereld. Zeker met de bestemmingen die dit seizoen op de agenda staan en opnieuw voor indrukwekkende reportages zullen zorgen", aldus de Veronica-presentatrice.

Reageren