Nieuwe afleveringen Huizenjacht bij SBS 6

SBS 6 gaat na een korte pauze door met nieuwe afleveringen van het woonprogramma Huizenjacht. Goede kijkcijfers zijn de reden voor de nieuwe afleveringen. Dit betekent dus dat Nederland ook de komende maanden weer een kijkje kan nemen in de huizen die te koop staan in ons land. Huizenjacht is vanaf maandag 7 februari elke werkdag om 18.05 uur te zien bij SBS 6.

De presentatie blijft ongewijzigd. SBS 6-gezichten Marlayne Sahupala, Nance Coolen, Tooske Ragas, Ellemieke Vermolen, Sjimmy Bruijninckx en Viktor Brand helpen een stel of gezin dat een woning zoekt.

Woonwensen
Samen met een architect bezoeken ze drie huizen of appartementen. Ter plekke krijgen ze adviezen die aansluiten bij hun woonwensen, waarna ze een weloverwogen keuze kunnen maken voor een van de drie woningen.

Ook de vaste rubrieken keren terug. In ‘Te Koop’ krijgen huiseigenaren de kans hun woning op televisie aan te prijzen. In de rubriek ‘Bijzondere Verbouwing’ wordt een kijkje genomen in panden met een geschiedenis. En Huizenjacht kijkt één keer in de week binnen in het huis van een Bekende Nederlander.

Reageren