Nieuwe serie voor 'George' (Seinfeld)

Acteur Jason Alexander, beter bekend als George Costanza uit Seinfeld, werkt aan een nieuwe dramaserie voor de Amerikaanse zender CBS.

Dat bevestigde de acteur zelf nadat geruchten over de serie de ronde begonnen te doen.

Volgens Jason gaat het om een komische dramaserie waarin hij een tv-ster speelt die aan lager wal is geraakt. Om de eindjes aan elkaar te knopen, besluit hij tijdelijk bij het detectivebureau van zijn vrouw te gaan werken. Hij blijkt echter erg goed in dat werk en wordt gaandeweg een succesvolle detective.

Zelf
Alexander: "Ik heb er een goed gevoel over. Ik moet meer dan één persoon spelen en de verhaallijn is goed. Maar voorlopig is het alleen nog een script", zo zei  hij. Wel zou zender CBS enthousiast zijn. Alexander zou overigens zelf niet alleen in de serie acteren, maar ook de productie voor zijn rekening nemen. Hij moet daardoor zijn eigen tegenspelers en mede-hoofdrolspelers casten

Alexander speelde van 1990 tot 1998 de rol van George Costanza in de wereldwijde hitserie Seinfeld. Daarná had de acteur echter weinig echte tv-hits meer. Desalniettemin blijft zijn carrière relevant, gezien de status die Seinfeld ooit had.

Bekijk een fragment van de hitserie hieronder. 

Reageren