Nieuwe show voor Jerry Springer

Talkshowpresentator Jerry Springer krijgt een eigen datingshow! De gasten blijven echter éven gek als in zijn talkshow...

Hij is inmiddels ver in de zestig en de wereld is dusdanig veranderd dat het programma waarmee hij wereldberoemd werd (The Jerry Springer Show) lang niet meer zo shockerend is als vroeger, maar nog steeds helpt zijn roem hem vooruit.

Want al die relletjes en gekke gasten in zijn oude talkshow, helpen hem nu in het format van zijn nieuwe programma: "Ik ben de gekke, oude oom, mensen delen graag hun geheimen met me. Ik oordeel niet."

Rare liefdes
Zijn nieuwe datingshow heet dan ook 'Bagage', en iedere aflevering staan drie kandidaten centraal die allemaal een koffer vol 'bagage van het leven' bij zich hebben. Zo doen er onder meer een winkeldief, een vrouw die helderzienden raadpleegt en een 'control freak' mee. Aan Jerry de taak om deze mensen aan de liefde van hun leven te helpen.

Laat het maar aan Springer over om met gekke mensen om te gaan. In zijn The Jerry Springer Show talkshow heeft hij inmiddels al vele honderden gasten gehad met de meest absurde verhalen.

Verrassingen
Van Ku Klux Klan leden die openlijk voor hun racistische denkbeelden uitkomen tot relaties tussen dikke vrouwen en dwergen. Van agenten die zelf alle coke opsnuiven die ze in beslag nemen tot mensen die een voorliefde hebben voor de meest rare seksuele handelingen: bij Springer kwam het langs. In die zin zal zijn nieuwe datingshow dan ook geen verrassingen meer voor hem meebrengen.

Reageren