Nieuwe talentenjacht voor SBS 6

SBS6 komt ook met nieuwe talentenjacht. In het programma nemen de meest getalenteerde zangformaties uit het hele land het op spectaculaire wijze tegen elkaar op. Uniek aan dit concept is dat de zangtalenten zonder enige vorm van instrumentale begeleiding de strijd met elkaar aangaan. Met hun stem als enige wapen moeten zij de jury imponeren waardoor populaire hits klinken als nooit tevoren. De presentatie van is in handen van Tooske Ragas en Danny de Munk.

The Sing-Off is weer een nieuw soort talentenjacht. In de eerste aflevering maakt het publiek kennis met de beste zanggroepen. Zij strijden in The Sing-Off om de winst. Alles is toegestaan, zolang het maar met de stem gebeurt. Instrumentale begeleiding en muziekbanden mogen niet worden ingezet tijdens de optredens, maar de muzikale zangtalenten hebben alles in huis om met hun stemmen volledige orkesten te overstemmen.

Naast het vertrouwde SBS 6-gezicht Tooske Ragas, zal Danny de Munk zijn debuut maken als presentator bij de zender. "Als zanger weet ik hoe ontzettend moeilijk het is om live zonder enige vorm van instrumentale begeleiding je publiek te entertainen. Ik heb dan ook heel veel respect voor de prestaties van de deelnemende groepen. De beelden van de Amerikaanse versie zijn spectaculair en ook in Nederland staat ons iets heel moois te wachten ," aldus Danny.

 

Reageren