Oh Oh Cherso's Elize doet IQ Test

Oh Oh Cherso’s Elize doet woensdagavond 19 januari mee aan de Nationale IQ Test van BNN. Of, zoals BNN het omschrijft: ze "durft het aan om met de bovenkamer bloot te gaan".

Bij de reünie van Oh Oh Cherso omschreef Elize (foto rechts) zichzelf als 'Slimpie' van het stel en BNN lijkt haar met het grootste plezier de ruimte te geven om dat te bewijzen.

Oefenen
Ze doet dat niet alleen: de nieuwbakken ster krijgt steun van een heel vak Oh Oh Cherso-fans die de test in de studio meespelen.

Elize, ‘Slimpie’: "Nu ik, naast Barbie en Sterretje, eindelijk ook een bijnaam heb, moet ik de eer wel hoog houden. Ik ben al hard aan het oefenen."

Andere gasten
Naast de Oh Oh Cherso’ers doet er ook een vak LARPERS ('Live Action Role Players') mee, evenals yogafreaks, talentenjagers en social media nerds.

De BN’ers die de test dit jaar aandurven zijn: volkszanger Dries Roelvink, presentatrice Manuëla Kemp, beauty coach Thijs Willekes, trendwatcher Adjiedj Bakas, EO-presentator Marc Dik, Arijan – Adje- van Bavel, Lange Frans’ moppie Daniëlle van Aalderen en presentator Marc de Hond.

Meer over:

Reageren