Onvergetelijke zaterdag op RTL 4

Vanaf 1 mei komt RTL 4 met een nieuw programma op de zaterdagavond. Lotto's Onvergetelijke Zaterdag belooft 'echt groot amusement, zoals we dat van vroeger kennen.' Carlo Boszhard (40) presenteert de nieuwe spelshow.

De show is afkomstig van mediabedrijf Talpa. Volgens Erland Galjaard, programmadirecteur van RTL 4, moeten we denken aan auto's en grote geldbedragen.

"Het publiek in de studio bestaat uit mensen die meespelen met de Lotto. Internationale topacts lopen als een rode draad door de show. Zij geven een optreden en daarna moeten de kandidaten vragen beantwoorden over de voorstelling.

In Lotto's onvergetelijke zaterdag draait alles om het geheugen, we kijken wat mensen hebben onthouden van hetgeen ze net hebben gezien."

Carlo Boszhard is volgens Erland helemaal op zijn plaats als presentator van de nieuwe show, zo vertelt hij in De Telegraaf: "Hij vliegt van hot naar her, maakt sfeer en speelt spelletjes. Dit programma is hem op het lijf geschreven."

Lotto's onvergetelijke zaterdag neemt de plaats in van Ik hou van Holland, waarvan het seizoen op 1 mei is afgelopen. De nieuwe show gaat net als zijn voorganger de concurrentiestrijd aan met de programma's X De Leeuw (VARA) en Move like Michael Jackson (SBS).

Reageren