Ook Musical Helpt Haïti (+ Update)

Naast acties op radio en tv springt nu ook de musicalwereld op de bres voor de slachtoffers van de ramp in Haïti. Maandag 8 februari vanaf 19.30 uur zal een keur aan musicalsterren belangeloos optreden voor het goede doel.

Het initiatief komt van William Spaaij en Rudy Hellewegen, die samen de Stichting Musical Helpt hebben opgericht.

Joop van den Ende Theaterproducties stelt de locatie, de Theater Fabriek in Amsterdam, belangeloos beschikbaar.

Line-up
Aan de benefietvoorstelling Musical Helpt Haïti werken onder anderen Jim Bakkum, Freek Bartels, Stanley Burleson, Cystine Carreon, René van Kooten, Joke de Kruijf, Charly Luske, Vera Mann, Kim-Lian van der Meij, Celine Purcell, Wieneke Remmers, Lone van Roosendaal en Renee van Wegberg mee.

De musicalsterren die meewerken zullen nummers uit verschillende populaire musical ten gehore brengen.

-----
Update 26-01-2010
Extra benefietvoorstelling musicalsterren voor slachtoffers Haïti

Omdat de eerste benefietvoorstelling snel was uitverkocht, is een tweede voorstelling ingelast van Musical Helpt Haïti. Maandag 8 februari treden niet alleen om 19.30 uur, maar nu ook om 21.30 uur ruim zestig musicalsterren belangeloos op in Theater Fabriek Amsterdam.


Wie allemaal?
Liesbeth List en René van Kooten, Pia Douwes en Stanley Burleson, Kim-Lian van der Meij en Jim Bakkum. Het zijn enkele van de ruim zestig musicalsterren die belangeloos optreden tijdens de twee benefietconcerten voor de slachtoffers van de aardbeving in Haïti.

Richard Groenendijk presenteert als Edna Turnblad (Hairspray). De drie finalisten van Op zoek naar Mary Poppins - Sophie Veldhuizen, Rosalie de Jong en winnares Noortje Herlaar - zingen samen een lied. De cast van The Full Monty geeft een spetterende show.

Verder zijn er optredens van onder anderen Annick Boer, Cystine Carreon, Carolina Dijkhuizen, Ara Halici, Joke de Kruijf, Vera Mann, Joep Onderlinden, Celine Purcell, Wieneke Remmers, Lone van Roosendaal en Renee van Wegberg. Zij brengen de mooiste musical- en popsongs. Het Musical Helpt Orkest staat onder leiding van Jeroen Sleijfer.

Reageren