Oprah Winfrey gaat ‘bloggen’

Talkshowkoningin Oprah Winfrey heeft haar eigen weblog, een soort column op internet, op de populaire website HuffingtonPost.com.

Nu ze gestopt is met haar talkshow Oprah, is Winfrey actief op een nieuw medium: internet. Ze krijgt haar eigen onderdeel op de webkrant Huffington Post. In deze sectie, ‘HuffPost OWN’, schrijft Winfrey elke week een weblog.

Diepste verlangen

In haar allereerste blog bedankt Oprah de oprichter van de website, en zo te zien heeft ze flnke ambities: “Bedankt dat je ons toestaat 'het gesprek' over emancipatie uit te kunnen breiden en ons te laten groeien en evolueren tot wie we bedoeld zijn om te worden. Dit is mijn roeping, mijn diepste verlangen: om mij tot mijn hoogste potentie te ontwikkelen en te delen wat ik weet en u te helpen hetzelfde te doen.”

Oprah Winfrey Network

OWN is een afkorting voor ‘Oprah Winfrey Network’ en is een themakanaal in de Verenigde Staten. Op de zender, waar Winfrey de eigenaar van is, is onder meer het nieuwe tv-programma Oprah's Next Chapter te zien. Ook zendt het kanaal oude afleveringen van Dr. Phil uit.

Reageren