Leuk baantje

Oud-winnaar Carlos werkt nu achter de Robinson-schermen

In 2017 won Carlos Platier Luna het programma Expeditie Robinson en dit seizoen doet hij opnieuw mee. Niet in beeld, maar achter de schermen als kandidatenbegeleider.

Twentenaar Carlos deed in 2017 als een van de vier onbekende Nederlanders mee aan Expeditie Robinson. Hij won uiteindelijk van onder meer Kaj Gorgels. Kaj is dit jaar de nieuwe presentator van het programma, maar ook Carlos blijkt nog betrokken bij het RTL-programma. Hij is namelijk kandidatenbegeleider geworden. 

Thuiskomen

Op zijn Instagram schrijft Carlos trots te zijn op zijn nieuwe job. "Ongelooflijk trots om op deze manier betrokken te blijven bij dit mooie programma. Toen ik aankwam voelde het weer als thuiskomen." 

Verrassing

Hoewel hij het survivalprogramma helemaal uitgespeeld heeft, had de show achter de schermen nog wel wat geheimen voor hem. Zo was het kamp van de crew veel groter dan verwacht. "Ik had eerlijk gezegd niet verwacht dat het zo groot zou zijn achter de schermen!"

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Gisteren mocht het dan eindelijk bekend worden. Naast Marleen (die dit al 15 jaar doet) ben ik de kandidatenbegeleider van Expeditie Robinson. Ongelooflijk trots om op deze manier betrokken te blijven bij dit mooie programma. Toen ik aankwam voelde het weer als thuiskomen. Ik had eerlijk gezegd niet verwacht dat het zo groot zou zijn achter de schermen! Bij elke proef kreeg ik weer kippenvel en elke keer voor de proeven probeerde ik de kandidaten zo goed mogelijk op te vangen en te begeleiden. De aankomende weken zal ik filmpjes en foto's delen. Dit gaat namelijk een te gek seizoen worden!!! @expeditierobinson_rtl #expeditierobinson #XX #kandidatenbegeleider #droombaan

Een bericht gedeeld door Carlos Platier Luna (@carlosplatierluna) op

Niks missen van Expeditie Robinson of na de uitzending nog eens rustig teruglezen wat er gebeurd is? Lees dan elke zondag de Robinson recaps van entertainmentdeskundige Eric de Munck op Televizier.

Meer over:

Reageren