Overspel door de VARA

Dit weekend start de VARA met opnames van de nieuwe twaalfdelige dramaserie Overspel, een psychologische thriller over een onmogelijke liefde, van de makers van Vuurzee.

De hoofdrollen zijn weggelegd voor Sylvia Hoeks, Fedja van Huêt, Kees Prins, Ramsey Nasr en Rifka Lodeizen, aldus een persbericht van de VARA.

De regie is in handen van Frank Ketelaar (Vuurzee, Escort), Dana Nechushtan (Annie M.G., Nachtrit) en Arno Dierickx (Deadline, Vuurzee).

Niet alleen Overspel
De serie zit naast ontrouw boordevol liefde, tweestrijd en ander drama, zo blijkt uit de omschrijving in het persbericht:

"Iris is een jonge vrouw en moeder van de zesjarige Menno. Ze is getrouwd met Pepijn, een succesvolle officier van justitie. Iris lijkt volmaakt gelukkig, tot ze op een dag tot over haar oren verliefd wordt op een andere man: Willem.

Willem is echter niet zomaar iemand, maar advocaat van de dubieuze vastgoedmagnaat Couwenberg, waarmee Pepijn namens het OM juist in een juridisch gevecht verwikkeld is.

Iris en Willem weten dit echter aanvankelijk niet van elkaar en beginnen een hartstochtelijke affaire. Maar als duidelijk wordt hoe de kaarten liggen komt Iris dubbel klem te zitten. Willem en Pepijn worden niet alleen tegenstanders in de rechtszaal, maar ook in de liefde."

Raadselachtige moord
"Een ingewikkeld spel van hoogoplopende emoties, conflicterende belangen en juridische verwikkelingen begint, waarbij de inzet hoog is. Ook Willem is getrouwd, heeft kinderen en is uiterste loyaliteit verschuldigd aan zijn cliënt Couwenberg. De ontwikkelingen zijn pijnlijk en ten slotte zelfs gevaarlijk wanneer er een raadselachtige moord plaatsvindt."

Reageren