Patricia Paay in het nieuws

Woensdagavond gutste water naar beneden vanaf het plafond van haar woning in Engeland. Volgens Patricia was er grote kans op kortsluiting en brand. Heet is het in ieder geval in de ruzie tussen Patricia en Robert Jensen.

Heet water
"Ik deed woensdagavond de deur open van een van de kamers en voelde plotseling zeer heet water op mijn hoofd druppelen. Het golfde in steeds grotere hoeveelheden uit het plafond. Ik kon net een enorme plens ontwijken."

Na ingrijpen van de brandweer en wat uren zonder verwarming en stroom, kon Patricia zich weer compleet richten op haar verhuizing van Londen naar Amsterdam-Zuid. Ware het niet dat er recentelijk ruzie is ontstaan tussen haar en presentator Jensen.

Hete discussie
Jensen plaatste recentelijk een al dan niet bewerkt telefoongesprek waarin ze te kennen geeft telefoonseks te hebben gehad met twee jonge BN' ers.

Patricia roept in de pers dat het telefoongesprek gemonteerd is, waarmee volgens Jensen zijn 'integriteit' in twijfel getrokken wordt.

Jensen stelt het om een ongemonteerd geluidsfragment gaat en dat Patricia liegt wanneer ze spreekt van een vals telefoongesprek. Eerder haalde Jensen het fragment 'als persoonlijke geste' van de website. Naar aanleiding van Patricia's recente uitspraken, staat het echter weer online.

Het is afwachten of vaste gast Patricia ooit weer zal plaatsnemen op de bank van het programma Jensen!...

Reageren