Paul de Leeuw overvalt het Gouden Televizier-Ring gala

Paul de Leeuw zorgde tijdens de afterparty van het Gouden Televizier-Ring Gala voor opschudding toen hij als Bob de Rooy de winnaars kwam feliciteren.

De verschijning van Bob de Rooy was onderdeel van Pauls nieuwe zaterdagavondshow Pau!l.

In deze show worden Bob en zijn vrouw Annie getypeerd als Henk & Ingrid, de typische PVV-stemmers.

In die rol ging Bob, compleet met felblonde Geert Wilders coupe naar het Televizier-Ring Gala in Carré om eigenhandig de linkse lobby te onderzoeken waar volgens hem "het geld maar wordt verslind".

In zijn zoektocht naar de waarheid kon Bob het niet nalaten Zilveren-Ster winnares Linda de Mol hartstochtelijk te feliciteren met een ietwat ongepaste hoeveelheid zoenen en omhelzingen. 

Maar Bob had vooral een appeltje te schillen met Joris Linssen, volgens De Rooy is het "Altijd hello en nooit eens goodbye" in zijn programma. "Ze komen allemaal binnen, maar gaan nooit meer weg." Joris kon Bob geruststellen: In Hello goodbye vertrekken er ook vaak genoeg mensen.

Verder kon Bob het niet nalaten Sipke Jan Bousema te bedanken namens alle Henk en Ingrids voor alle buitenlanders die ze dankzij Opsporing verzocht iedere week weer mogen oppakken.

Een laatste dankwoord was er voor Anita Witzier, want: "Als je een echte PVV stemmer bent, kijk je naar Anita Wit-zier."

 

Reageren