Pauline de Wilde debuteert in Goede tijden

22 mei 2008 10:16 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Gisterenavond was een bijzonder moment voor Pauline de Wilde. De presentatrice en actrice maakte toen haar debuut als Lonneke Mulder in de langstlopende Nederlandse soap ooit: Goede tijden, slechte tijden. Ludo Sanders zet haar in als troef in zijn uiteengevallen gezin.

Waar de sluwe Ludo deze Lonneke voor gaat gebruiken houdt RTL nog angstvallig geheim, maar speculeren kan natuurlijk altijd! Zal ze Ludo en Janine nog verder uit elkaar drijven of wil Ludo het juist goedmaken met zijn ex? Misschien is Lonneke wel een keiharde zakenvrouw die Sanders Inc. nog groter maakt of juist ten gronde richt? Of gaat ze deel uitmaken van de traditionele zomercliffhanger? Televizier.nl was nieuwsgierig en belde de newborn soapie tussen de opnames door.

Allereerst gefeliciteerd met jouw nieuwe rol. Hoe belangrijk wordt Lonneke?
"Ik mag niets vertellen over mijn rol, maar het is wel een heel leuke en belangrijke verhaallijn."

Waar zouden we jou van kunnen kennen?
"Ik speelde in het eerste seizoen van de serie Ernstige delicten van de VARA, maar was ook geregeld te zien bij Goedemorgen Nederland waar ik een toelichting op de kranten gaf. En voor RTL maakte ik Via Vacance Italiƫ. Straks ga ik lekker vijf weken naar Frankrijk voor Via Vacance Frankrijk."

Doe je naast je televisiewerk ook nog andere dingen?
"Dat is nu juist zo leuk, want door mijn economische achtergrond ben ik ook interessant voor het bedrijfsleven. Ik word regelmatig gevraagd om workshops te geven over self-marketing, of zoals ik het noem: 'Spotlighting Your Talents'."

Ben je een echte soapfan?
"Ik kijk altijd Friends en heb alle dvd’s in de kast staan. Maar ook Will & Grace en Gooische vrouwen vind ik geweldig. Voor een rol in een soap mogen ze me altijd bellen. Maar eerst geniet ik nog van GTST met haar geweldige cast en goede sfeer."

Neem ook eens een kijkje op de mooie site van Pauline!

Meer over