Pikante onthullingen in Ranking the Stars

Ranking the stars is ervoor gemaakt BN’ers de nodige pikante uitspraken te ontlokken. Daar zijn de afgelopen weken het bewijs van.

Zo haalden Patty Brard en Chazia Mourali het bloed onder elkaars nagels vandaan en ook de ruzie tussen Viola Holt en Catherine Keyl werd opnieuw opgerakeld. Ook de vragen van deze week beloven weer voor veel onthullingen te zorgen.

Sylvie en Sabia

Paul de Leeuws eerste vraag is nog redelijk netjes: ­Sylvie Meis en Sabia Boulahrouz waren beste vriendinnen, maar konden elkaar uiteindelijk toch niet vertrouwen, omdat Sabia er met Sylvies man vandoor ging. Wie is de beste vriend of vriendin van het gezelschap BN’ers van vanavond?

Jeroen Pauw

De ­tweede vraag zorgt wellicht voor de nodige onthullingen. Komt-ie: Jeroen Pauw bekende dat hij het met 200 vrouwen heeft gedaan en zegt best vaak seks te hebben. Wie van deze sterren doet ‘het’ het meest?

Kandidaten

De BN’ers die het ­seksleven van hun collega’s in kaart proberen te brengen zijn de Volendamse Mol Kees Tol, cabaretier Richard Groenendijk, Filemon Wesselink, Halina Reijn, model Sylvia Geersen, Ferry Doedens, Viola Holt, Isa Hoes, Catherine Keyl en ex-voetballer Andy van der Meyde. In zijn biografie deed Andy al een boekje open over zijn ­seksleven, dus hij heeft waarschijnlijk het ­hoogste woord.

Reageren