President Logan terug in 24

24-fans opgelet! Nu het achtste seizoen in de VS steeds dichterbij komt, wordt er ook steeds meer bekend over de inhoud van dit seizoen, wat wel eens de allerlaatste reeks zou kunnen zijn. Wat blijkt? Een oude bekende komt terug...

Gregory Itzin kruipt namelijk opnieuw in de huid van schurk Charles Logan. Zijn terugkeer kun je op zijn minst opmerkelijk noemen.

De president uit 24 zagen we het laatst in seizoen zes. Toen liep het op zijn zachtst gezegd slecht met hem af.

Gestoken
We zagen toen hoe hij door zijn woedende ex-vrouw Martha (Jean Smart) in de borst werd gestoken met een keukenmes.

Hij werd met spoed afgevoerd naar het ziekenhuis en ondanks dat Charles in leven bleef, keerde hij niet terug in het zevende seizoen.

Hulp
Daar komt nu dus verandering in. De huidige president Allison Taylor (Cherry Jones) schakelt namelijk de hulp van Charles in bij een escalerende internationale crisis. 24-producer Howard Gordon kon de kans om deze twee acteurs samen in de serie te laten spelen niet voorbij laten gaan.

Achste seizoen
In de VS wordt de eerste aflevering van het achtste seizoen op 17 januari aanstaande uitgezonden. Nederlandse fans moeten meer geduld hebben; hier zal het nieuwe seizoen waarschijnlijk pas in het najaar van 2010 te zien zijn.

Reageren