Ranking the stars met politici?

Paul de Leeuw heeft geprobeerd een versie van Ranking the Stars met politici te maken, maar dat ging net als een WK Voetbal-versie niet door. Dat vertelde Paul afgelopen woensdag op 3FM.

Niemand durft
De zanger en presentator kwam na de recentelijke val van het kabinet op het idee om een seizoen Ranking the stars met Nederlandse politici op te nemen, maar daar viel niets te halen.

Paul: "We wilden politiek doen, omdat het kabinet viel. Maar daar durft echt niemand wat. Behalve Wouter Bos. Hij had gelijk 'ja' gezegd, maar die wist waarschijnlijk al dat hij af ging treden. Ook Rita Verdonk wilde meedoen."

Onmogelijk
Het was praktisch onmogelijk om een WK-voetbal seizoen van het BNN-programma op te nemen: "We hadden ons een beetje gefocust op het WK Voetbal, maar het is bijna onmogelijk - hoewel er wel goodwill was - om al die jongens bij elkaar te krijgen."

Pot raakt leeg
Het komende seizoen Ranking the stars start op 16 april met tien 'golden oldies'. De pot met BN'ers raakt langzamerhand leeg, maar volgens Paul was het geen probleem binnen korte tijd de oude bekendheden van stal te halen: "Dan is je lijstje snel gemaakt. Heel veel mensen zeiden gelijk 'ja'. We hadden ruim de keuze. Het is natuurlijk best moeilijk om weer goede nieuwe sterren te vinden, want bijna iedereen is geweest. Het was een beetje kort tijd."

Paul de Leeuw-moe?
Volgens Paul behoort hij zelf nog lang niet in het lijstje afgeschreven beroemdheden, zoals in de afgelopen weken uit meerdere hoeken werd beweerd.

"'Nederland is Paul de Leeuw-moe'. Dan denk ik: laten we even kijken als Ik Hou Van Holland ophoudt wat er dan nog voor cijfers komen, of er dan meer mensen toch naar ons toe gaan. Ik heb nou niet het gevoel dat men me uitkotst, maar misschien moet iemand me dat nog serieus vertellen", zei Paul in De Coen & Sander Show.

Hij heeft bovendien erg zin om bij Nederland 3 aan de slag te gaan met zijn nieuwe late night-talkshow met Filemon Wesselink.

Reageren