Realityserie Steven Seagal

'Alltime action hero' Steven Seagal wordt door een camera gevolgd voor de nieuwe reality serie Steven Seagal Lawman. De legendarische vechtmachine versterkt een arrestatieteam van de politie in Louisianna. De acteur toont wat hij werkelijk waard is zonder stunt doubles en meervoudige takes. Vanaf maandag 22 maart kunt u op RTL 7 zien hoe hij in nachtelijke patrouilles de echte 'bad guys' te lijf gaat.

In de tientallen films uit het oeuvre van de acteur, speelt hij bijna altijd een politieagent of een soldaat. Even vervaagt de grens tussen film en werkelijkheid wanneer de echte criminelen merken dat ze door filmicoon Steven Seagal zelve worden ingerekend.

Steven is al twintig jaar actief als politieagent, maar dat is nooit eerder op film vastgelegd. Hoe reageert de acteur in werkelijkheid op moorden, wapens en wegscheurende auto's? De camera's registreren alles. Zelfs in zijn vrije tijd blijven ze draaien.

How it's done
Steven werkt als scherpschutter mee met het arrestatieteam van de Parish Sheriff's Office in Louisiana. Hij laat zien dat hij ook buiten de filmset zijn mannetje staat. Sterker nog: de zevenvoudig zwarte band in Aikido instrueert zijn nieuwe collega's op het gebied van handwapens en man-tot-man-gevechten.

In de eerste aflevering is het team verwikkelt in een wilde achtervolging met een autodief. Een hardhandige tackel maakt een einde aan de vlucht van de gewapende crimineel.

De man van twee miljard
Steven deed van kinds af aan al aan vechtsporten. Hij werd ontdekt toen hij werkzaam was als bodyguard. Wereldwijd brachten zijn films, waaronder Under Siege, Hard to Kill en Out for Justice, ruim twee miljard dollar in het laatje. Tegenwoordig is Steven ook actief als blueszanger en gitarist.

Reageren