RTL 5 brengt lifestyleprogramma

RTL 5 komt vanaf zaterdag 20 maart met het nieuwe, wekelijkse lifestyleprogramma Style. In acht afleveringen van een half uur komen uiteenlopende interviews en reportages over lifestyle voorbij.

De presentatie ligt bij Vivian Ewbank, Fajah Lourens en Peggy Jane de Schepper, zo meldt het RTL-persbericht.

Elk neemt een eigen taak voor haar rekening: "Zo gaat Vivian langs tout bekend Nederland, van Inge de Bruin tot Don Diablo, om te ondervinden wat zij met ‘lifestyle’ hebben."

Fajah Lourens gaat elke aflevering op zoek naar het ultieme paar schoenen (ze lijdt zelf aan een behoorlijke schoenenverslaving) en Peggy Jane de Schepper reist stad en land af voor de nieuws trends en musthaves.

Schoenenverslaving, sexy swimwear en scooters
In de eerste aflevering doet Fajah onderzoek naar vrouwelijke schoenenverslaving. Vivian gaat langs bij zwemster Inge de Bruin, die vertelt over haar huidige carrière als fotomodel van 'sexy swimwear': "Style doet verslag van de fotoshoot, waarbij Inge ook samen met haar broer poseert. Daarna gaat de reis door naar Ibiza voor een tweede shoot op de boot, in het water en vanuit een helikopter.

Peggy Jane test de scooters van toen die weer helemaal in zijn, want retro is hip. Ook is er aandacht voor de hairtrends van dit voorjaar en de nieuwste collectie van Jan Taminiau."

Reageren