RTL 5 brengt uitspraken Joran

RTL 5 beweert dinsdag in een persbericht dat de zender de hand heeft weten te leggen op exclusief videomateriaal waarin Joran van der Sloot een nieuwe verklaring aflegt over de verdwijning van Natalee Holloway in 2005.

Programmadirecteur RTL 5, Remko van Westerloo: "Het interview is ons vorig jaar aangeboden. Onze eerste reactie was sceptisch. Wel vonden wij dat het interview aanleiding gaf tot grondig onderzoek. Wij hebben met verschillende experts gesproken en met de nodige critici. Daar is een opzienbarende special uit voortgekomen die wij zondag uitzenden en waar de kijker zelf een oordeel over mag vormen."

Inhoud
Meer informatie over de special wordt later deze week bekend, aldus RTL.

Vorig jaar gaf Joran nog een interview voor de Duitse RTL. Even werd gedacht dat dat het interview zou zijn dat ook bij RTL 5 uitgezonden gaat worden, maar de beweringen die Joran in dat interview deed - hij zou Natalee in een moeras gedumpt hebben - zijn door de Arubaanse Officier van Justitie al weer afgedaan als onzin.

Jaap
Eerder was hij nog in het nieuws omdat hij mee zou werken aan een talkshow van 'terror Jaap'. Joran zou aan een leugendetector gekoppeld zijn om de waarheid boven tafel te krijgen.

De vader van Joran overleed vorige week aan een hartaanval tijdens een spelletje golf.

Reageren