Koninklijk

Sandra Schuurhof met nieuw royalty-programma op SBS 6

SBS 6 bindt de strijdt aan met EO’s Blauw Bloed en komt vanaf 2020 met een eigen royaltyprogramma. Het nieuwe Hart van Oranje wordt gepresenteerd door Sandra Schuurhof.

In Hart van Oranje neemt royaltydeskundige Sandra Schuurhof de SBS 6-kijker mee in het leven van de Oranjes. De kleding van Máxima, de mediacode, werkreizen en ook internationale royalty komt voorbij in het nieuwe programma.

Blauw Bloed

Met Hart van Oranje gaat de zender van John de Mol duidelijk de concurrentie aan met Blauw Bloed, het royaltyprogramma van de publieke omroep. In dit programma van de EO belicht Jeroen Snel al sinds 2004 het wel en wee van de royals.

Sandra Schuurhof

SBS 6 zet presentatrice Sandra Schuurhof op het programma, al jaren een deskundige op het gebied van royalty. “Ik ben heel blij dat we dit royaltyprogramma voor SBS6 gaan maken. Het voelt als een logische nieuwe stap”, zegt Sandra Schuurhof in een reactie. “Er valt nog zo veel meer te vertellen over de wereld van onze koning en koningin. We bieden een kijkje achter de schermen van de royals in binnen- en buitenland.” 

Hart van Oranje is vanaf begin 2020 wekelijks te zien op SBS6.

Meer over:

Reageren