Adem in, adem uit

SBS 6 aan de haal met Jochem Myjer

5 september 2019 09:55 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Het nieuwe jaar begint goed voor liefhebbers van Jochem Meyer. Zijn immens populaire voorstelling Adem in, adem uit  is op 1 januari te zien bij SBS6.

Jochem Myjer staat al vier seizoenen in de theaters met Adem in, adem uit en op 1 januari is de voorstelling dan ook eindelijk op tv te zien. De tv-voorstelling van Adem in, adem uit wordt in Koninklijk Theater Carré opgenomen en op nieuwjaarsavond integraal bij SBS6 uitgezonden.

300 keer

Jochem speelde de show inmiddels zo’n driehonderd keer, sinds de eerste try-out in 2016. Alle voorstellingen van Adem in, adem uit waren uitverkocht. In november geeft de drukke grappenmaker er de brui aan.

'Uniek en grappig mens'

“We zijn ongelofelijk trots dat Jochem met zijn brede publiek de keuze voor SBS6 heeft gemaakt en dat we Nederland na vier uitverkochte theaterseizoenen op 1 januari blij kunnen maken met Adem in, adem uit.”, zegt Marco Louwerens, Directeur Televisie van Talpa Network. “Ik heb zelden zo’n positief, uniek en grappig mens als Jochem ontmoet; zijn energie en passie spatten van het podium en straks bij ons van het scherm.”

Meer over