Sex & Drugs & Hoog-Barok bij de VARA

In het cabaretprogramma Sex & Drugs & Hoog-Barok maken de cabaretiers Mike Boddé en Thomas van Luyn de balans op van 15 jaar cabaret: welke weg legden zij af om van cabaretduo Ajuinen En Look uiteindelijk Mega-Mike en Mega-Thomas te worden?

De twee stellen zich meerdere vragen in hun show: hoe werd Thomas ‘die dunne met die twee piano’s’ en hoe werd Mike uiteindelijk ‘die dikke van de Thomas-show’?

Die - en andere - vragen worden met veel muziek en absurdisme te lijf gegaan en onderweg wordt ook nog even het engagement de definitieve doodsteek toegebracht. Want het moet nou maar ‘ns afgelopen zijn met die betrokkenheid!

Mike & Thomas
De eerste samenwerking van de twee comedians dateert van 1992, toen Mike en Thomas als duo het Amsterdams Kleinkunst Festival wonnen. Ze maakten één programma. Daarna scheidden hun wegen zich om weer samen te komen in het cabaretteam van het programma Kopspijkers (wat later Koppensnellers werd).

Ssinds januari 2005 zin de twee regelmatig te zien geweest met hun eigen muzikale 'glamourcomedyquiz' bij de VARA; De Mike & Thomas Show.

Reageren