Star Beach heeft genoeg van Oh Oh Cherso

De Griekse discotheek waar Jokertje, Barbie, Sterretje en de andere Haagse helden feest vierden, zit niet te wachten op nog meer spektakel.

In dagblad De Pers legt de pr-man van Star Beach uit dat het gewoon te veel was allemaal. Star Beach mag dan wel een van de grootste feestbestemmingen in Europa zijn, het moet natuurlijk niet te gek worden. 

"Er worden op Star Beach altijd veel series opgenomen. MTV is hier geweest, TMF en natuurlijk Oh Oh Cherso. Het levert een eenzijdig beeld op van feestende jongeren die laveloos worden, oppervlakkige seks hebben en uitkateren op het strand. Daar willen we iets aan doen."

En verder: "We hebben hier de grootste locatie voor buitenfeesten in Europa, pal aan het strand. De grootste dj’s uit de (Nederlandse) housescene staan hier drie keer per week. Het is meer dan plat drinken."

Geen tv meer
Op de vraag is of tv-ploegen niet meer welkom zijn, zegt hij: "Daar wordt nu druk over gediscussieerd. En de tendens is eigenlijk een beetje: laten we het een jaartje niet doen."

Lees het hele interview in De Pers hier

Reageren