Sterretje gaat achter de vrouwen aan - Update

14 februari 2012 20:45 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Eerst klaagt Tony Wyczynski, beter bekend als Sterretje, in de krant dat zijn optredens in de Oh Oh Cherso-reeks slecht waren voor zijn imago, nu is bekend dat hij toch weer een nieuw programma voor RTL 5 gaat maken.

 

Sterretje gaat achter de vrouwen aan en dat alles zal te zien zijn op RTL 5. Dat lijkt in eerste instantie erg veel op wat hij in Oh Oh Cherso deed, want drank en grappen zullen er ook wel weer aan te pas komen. Maar wat is er dan nieuw? In Love With Sterretje gaat over hemzelf, en zijn zoektocht naar een echte relatie. Er zijn mensen die zich afvragen of zoiets in een tv-programma mogelijk is, maar Tony gaat het proberen. 

Verder is er nog niet veel bekend over het programma, behalve dat de 26-jarige Sterretje wel naar een tropische bestemming wil om de liefde op te laten bloeien.

Balen
Een dag eerder klaagde de feestende Hagenees nog steen en been over zijn liefdesleven in de krant AD: "Misschien komt het wel door mijn vrouwonvriendelijke opmerkingen dat ik nog steeds geen vriendin heb. Ik zie als vrijgezelle man best op tegen Valentijnsdag."

En: "Mijn verschijning op tv heeft me absoluut roem gebracht, maar ik heb er, zonder dat ik daar veel erg in had, wel een enigszins bedenkelijk imago mee opgebouwd. Kennelijk weerhoudt dat vrouwen ervan een liefdesrelatie met mij aan te gaan."

Ideale vrouw
"Er komen bijna dagelijks starfuckertjes, groupies en allerlei rare figuren op me af. Maar wat ik zoek is een doodnormaal, goudeerlijk, leuk type dat niet valt op het personage Sterretje, maar op de 26-jarige, helaas nog steeds alleenwonende Tony Wyczynski. 

Update 14 02 2012
Bridget Maasland maakte vandaag in het radioprogramma BNN Today bekend dat zij de zoektocht van Sterretje in goede banen gaat leiden.

In het midden op de foto Sterretje, samen met zijn Oh Oh Cherso-makkers. Dat was op de rode loper van de Gouden Televizier-Ring Gala 2010.

 

Meer over