Susan Visser speelt hoofdrol in nieuwe tv-serie 'Achter het Raam'

9 mei 2012 14:28 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

De hoofdrol voor de nieuwe dramaserie Achter het Raam is gecast: Susan Visser gaat als huisvrouw-met-schulden de prostitutie in.

Vanmiddag vertelde de doorgaans goed ingelichte roddeljournalist Evert Santegoeds op Radio 538 dat Susan Visser, bij het grote publiek bekend als Anouk uit Gooische Vrouwen, de hoofdrol gaat spelen in de nieuwe tv-serie Achter het Raam. Het gaat over een vrouw die zoveel schulden heeft, dat ze in de seksindustrie op de Amsterdamse Wallen gaat werken.

Linda de Mol
De tv-serie is gebaseerd op het gelijknamige boek van Patricia Perquin, die vanwege de schulden 'achter het raam' terecht kwam. Haar verhaal stond eerder als feuilleton in de kranten Het Parool en het Algemeen Dagblad. Talpa kocht de rechten al in een vroeg stadium. Wie de serie gaat uitzenden is nog niet bekend.

Bij het project zijn meerdere bekende namen betrokken, want de schrijfster vertelde eerder: “Ik ben ontzettend blij dat zulke professionals als John en Linda de Mol, maar ook zeker Will Koopman dit project zagen zitten. Ik weet zeker dat ze er iets moois van gaan maken.” Will Koopman is de regisseuse van onder andere Gooische Vrouwen.

Meer over