The Voice of Holland finale in zicht

De finalisten van The Voice of Holland gaan het vrijdagavond tegen elkaar opnemen om de gelijknamige titel binnen te slepen. De gedoodverfde favoriet is al sinds aflevering 1 het talent Ben Saunders. Zal hij de prijs in de wacht slepen of gaat een van de overgebleven dames, Pearl Jozefzoon, Leonie Meijer en Kim de Boer, winnen?

The Voice of Holland pakt tijdens de finale flink uit: vijf nationale en internationale topartiesten treden vrijdag op tijdens de laatste uitzending van het programma.

Drie nummers
De finalisten zullen maar liefst drie nummers zingen. Ze staan twee keer alleen op het podium maar zullen daarnaast ook een duet zingen met een van de gastartiesten. De Amerikaanse zanger Bruno Mars zal de finale openen.

Naast Bruno komen ook popsensaties Duffy en Adele langs. De nationale artiesten zijn Marco Borsato en Trijntje Oosterhuis. Trijntje zal vrijdag voor het eerst optreden sinds haar keelamandelen zijn verwijderd.

Zeer succesvol
John de Mol heeft goud te pakken met deze nieuwe talentenjacht. Er is internationaal veel interesse om de show over te nemen. The Voice of Holland trekt gemiddeld 2,7 miljoen kijkers per aflevering. Daarmee is het de best bekeken talentenjacht van RTL 4.

Reageren