Try before you die komt eraan

Binnenkort begint weer een nieuwe reeks van het BNN-programma Try before you die (TBYD). Deze keer maken we ook kennis met drie nieuwe waaghalzen: Valerio Zeno, Zarayda Groenhart en Geraldine Kemper (winnares Sterretje gezocht).

Naast oudgedienden Nicolette Kluijver, Filemon Wesselink, Dennis Storm, Sander Lantinga en Steyn de Leeuwe wagen de nieuwelingen zich aan opdrachten waar ze al jaren van dromen, óf hun nekharen recht van overeind gaan staan.

Bounty Nicolette
Wat kun je dit seizoen allemaal verwachten? Valerio stapt een winkel binnen om eens flink met serviesgoed rond te smijten, Nicolette Kluijver gaat in de VS als een echte 'bounty hunter' op zoek naar misdadigers en Filemon weet de seksbom in zichzelf naar boven te halen.

The Boys You Desire
Daarnaast gaat een grote droom van Sander Lantinga in vervulling: samen met mede TBYD'ers Valerio, Filemone en Dennis vormt hij de nieuwe boyband The Boys You Desire. We volgen de mannen op hun weg naar de eeuwige roem: van de eerste repetities tot aan een spetterend optreden in het PSV-stadion.

Reageren