Twitteraars niet te spreken over Yolanthe op 3

De eerste aflevering van Yolanthe op 3 mag dan wel een recordaantal kijkers hebben opgeleverd, de talkshow werd op Twitter met de grond gelijk gemaakt.

Met name Yolanthe's interview met realityster Paris Hilton kon op fikse kritiek rekenen. Yo zou weinig kritisch zijn, te oppervlakkige vragen stellen en ook nog eens ongeinteresseerd overkomen.

Kritiektweets
De onvrede met Yolanthe's interviewtechnieken zorgde ervoor dat Yolanthe op 3 al snel trending topic werd op Twitter. Helaas waren het vooral de negatieve tweets die de boventoon voerden. "Ik kan Paris en Yolanthe in één programma echt niet aan", twitterde @veracamilla en @juniorvankeulen sprak de hoop uit dat Yolanthe snel succes krijgt in het buitenland "Zodat wij er geen last meer van hebben". Ook Yolanthe's voice over teksten konden rekenen op spot: "Ik schijt nog betere voiceover teksten dan dat Yolanthe ze inspreekt", aldus @debroervanroos. 

Yolanthe bedankt
Opvallend genoeg lijkt Yolanthe zelf de stortvloed aan kritiek gemist te hebben. Na de uitzending twitterde ze: "Wat een lieve reacties allemaal op mijn programma! Thanks for all the sweet tweets!"

Interview met Yolanthe

Reageren