Uitslag autopsie Whitney Houston laat op zich wachten

13 februari 2012 08:26 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Het zal nog geruime tijd duren voor de defintieve uitslag van de autopsie op het lichaam van de afgelopen zaterdag overleden zangeres Whitney Houston bekend zal worden gemaakt. De lijkschouwer verwacht woensdag of donderdag met informatie te komen.

Whitney Houston werd afgelopen zaterdag dood aangetroffen in de badkuip van haar hotelkamer in Los Angeles. Bij haar lichaam werden medicijnen aangetroffen. Mogelijk heeft de combinatie alcohol en antidepressivum ertoe geleid dat ze in bad in slaap viel en verdronk. Haar longen zaten vol met water. De uitslag van de uitgebreide test op giftige stoffen kan 6 tot 8 weken in beslag nemen.

Amy Winehouse
Na de dood van zangeres Amy Winehouse, vorig jaar juli, duurde het ook een paar maanden voor de definitieve autopsieresultaten bekend werden. Vorige  maand nam dat onderzoek een bizarre wending toen bleek dat de resultaten ongeldig zijn omdat de lijkschouwer niet de benodigde bevoegdheid had om de autopsie te verrichten. Er zal nu mogelijk opnieuw onderzoek worden verricht op het lichaam van Winehouse.

Herdenking bij Grammy's
Whitney Houston werd gisteravond herdacht bij de uitreiking van de Grammy Awards. Rapper LL Cool J ging de aanwezigen voor in een gebed en zangeres Jennifer Hudson vertolkte Whitney's grootste hit I will always love you. Whitney Houston won zelf 6 Grammy Awards gedurende haar carrière.

Lees ook: Zangeres Whitney Houston (48) overleden


Meer over