Undercoveractie Prem bij de Volkskrant

Wie er precies undercover is gegaan, is onduidelijk, maar een undercoveractie zou de ware aard van de Volkskrant moeten onthullen. "Met verborgen camera's en alles," vertelde Prem Radhakishun zondag op Radio 2.

Prem werd vorig jaar ontslagen als vaste tafelheer bij De Wereld Draait Door nadat hij een Volkskrant-redacteur had beschuldigd van seksueel misbruik.

Hij had in het televisieprogramma op zijn gebruikelijke luidruchtige manier gezegd dat Jean-Pierre Geelen het met kleine kinderen doet, wat de VARA in het verkeerde keelgat schoot. Geelen reageerde zelf vrij laconiek.

Videobeelden
Radhakishun bood excuses aan de VARA aan, maar neemt zijn uitspraak niet terug. Prem kreeg telefoontjes van mensen, naar eigen zeggen om allerlei 'misstanden' bij de Volkskrant te onthullen. Het zou Prem's doel niet zijn om de krant kapot te maken maar er zijn andere mensen die de ware gang van zaken op de redactie willen onthullen.

"Ik heb gezegd dat ik daar niet mee bezig ben, maar als ik die beelden krijg zal ik ze doorspelen naar Geenstijl. Dat is tenminste nog een vrij medium," aldus Prem.

Reageren