Vanaf januari Komen Eten bij SBS6

Vanaf eind januari zendt SBS het nieuwe dagelijkse programma Komen Eten uit. Gastvrije Nederlanders ontvangen elkaar voor een kijkje in hun huis en presenteren een zelfgemaakt culinair hoogstandje. Komen Eten is vanaf maandag 31 januari om 20.00 uur te zien bij SBS 6.

Komen Eten is, net als Huizenjacht, een succes in Belgiƫ. Waar bij Huizenjacht de eigenaren van de bezochte huizen buiten beeld blijven, draait het bij Komen Eten juist om de bewoner en dus gastheer.

Gastheer
Hij gunt de genodigden – en daarmee de rest van Nederland – een kijkje in zijn huis en leidt zijn gasten rond waarbij de openhartige gesprekken die volgen de karakteristieke eigenschappen van alle aanwezigen beetje bij beetje naar boven halen. Naast rondneuzen in de woning krijgen de aanwezigen een zelfbereid diner voorgeschoteld door hun gastheer en ze beoordelen hem of haar op zowel het ontvangst als het eten, waarbij ze hun mening niet onder stoelen of banken steken.

Gastheren/-vrouwen gezocht
Je kunt je nog steeds aanmelden bij de website van SBS6 om deel te nemen aan dit programma. De oproep op de website luidt: "Wil jij heel Nederland een persoonlijke rondleiding door je huis geven en nieuwe mensen leren kennen? Ben jij openhartig, een echte sfeermaker en ook nog eens handig in de keuken? Meld je dan nu aan voor Komen Eten."

Reageren