Verborgen Gebreken vanaf maandag 21 februari bij Net5

Vanaf maandag 21 februari brengt Net5 het derde seizoen van Verborgen Gebreken. Naast de vaste cast, die onder andere uit Jennifer Hoffman en Ricky Koole bestaat, zijn er dit seizoen vaste gastrollen voor Johnny de Mol en Jelka van Houten weggelegd. Daarnaast passeren namen als Daphne Bunskoek, Isa Hoes, Peter Blok en Tjitske Reidinga in dit nieuwe seizoen de revue. Verborgen Gebreken is elke week om 21.30 uur te zien.

De rivaliserende zussen Noor (Ricky Koole) en Puck Rademaker (Jennifer Hoffman) runnen samen Apollo Makelaardij en liggen regelmatig met elkaar in de clinch.

Dit seizoen lopen de spanning zo hoog op dat ze met elkaar breken. Dit blijft niet zonder gevolgen voor Bram (Egbert-Jan Weeber): hij moet namelijk een keuze maken tussen Noor en Puck. Ondertussen wil Noor graag een kindje maar hier denkt echtgenoot Joep (Frederik Brom) anders over. Puck heeft een knipperlichtrelatie met projectontwikkelaar Michael (Vincent Croiset), maar haar interesse wordt ook gewekt door de ‘handige jongen’ Sem (Johnny de Mol). Is hij alleen wel zo betrouwbaar als hij lijkt? Ondertussen doet een nieuwe makelaar, Linda, haar intrede. Zij wordt gespeeld door Jelka van Houten.

Verrassende gastrollen
Dit derde seizoen maken meerdere bekende Nederlanders hun opwachting. Zo spelen Daphne Bunskoek, Isa Hoes, Peter Blok, Tjitske Reidinga, Nienke Römer, Ursul de Geer, Annette Barlo, Thomas van Luyn, Eva van de Wijdeven en Irma Hartog een gastrol in de dramaserie.

Vanaf maandag 21 februari, Verborgen Gebreken elke week om 21.30 uur op NET5.

Reageren