Vraag: Waar is de dvd-box van The Practice te vinden?

De advocatenserie The Practice bestond uit acht seizoenen, won diverse prijzen én was leuk genoeg om een spin-off van te maken. Desondanks zijn dvd's van de serie onvindbaar. Televizier.nl-gebruikers Timke1 en Julia2910 vroegen ons óf en waar de dvd-box te koop is.

Met die vraag gingen we aan de slag. Uiteraard hebben we eerst de reguliere dvd-winkels gebeld. En veel winkels hebben wel de complete serie van The practice-spin-off Boston Legal in het assortiment, maar inderdaad: voorganger The Practice is onvindbaar.

AVRO
We bellen de AVRO, de omroep die de serie destijds uitzond. Een woordvoerder: "The Practice? Ik heb er nooit van gehoord, maar ik zal het navragen."

Na een paar uur belt ze terug met slecht nieuws: ze kan niemand vinden die nog iets weet over de serie. Ook is het niet bekend waar de dvd's te koop zijn.

Louche sites
Onze zoektocht gaat verder op internet, maar we komen niet verder dan wat louche Amerikaanse sites. De meest betrouwbare site, Amazon, verkoopt alleen seizoen één en twee.

En dan: éven denken we iets gevonden te hebben. Op de onbekende website Tvdvdstore is de hele dvd-box verkrijgbaar. Na wat research komen we er echter achter dat deze site niet te vertrouwen is en enkel slecht- of niet-werkende kopietjes van dvd's opstuurt. Oplichterij dus. En daarmee loopt voor ons ook het spoor dood. Er zijn dus wel een paar seizoenen van de dvd vindbaar, maar de hele serie lijkt onvindbaar.

Spoor bijster
We hebben onze uiterste best gedaan, maar zijn net als Timke1 en Julia2910 het spoor bijster. Daarom roepen we de hulp van Televizier.nl-lezers in: weet jij waar de complete dvd-box van The Practice verkrijgbaar is? Reageer dan hieronder!

Reageren