Vrouw Charlie Sheen wil scheiden

Brooke Mueller (32) wil scheiden van haar echtgenoot Charlie Sheen (44). Het huwelijk is een "nachtmerrie", zo meldt een bron van de Amerikaanse entertainment-website Radar Online. De enige reden dat Brooke niet eerder een scheiding heeft aangevraagd, is omdat ze doodsbang is dat Charlie de vuile was buiten hangt.

Eerder gaf het stel aan het huwelijk te willen redden. Dat zou volgens de website Radar Online enkel voortkomen uit wederzijdse angst.

De aan crack-verslaafde Brooke zou bang zijn dat Charlie schadelijke privé-informatie over haar drugs- en alcoholgebruik uit doeken doet: "Drugs gebruiken terwijl je kinderen opvoedt is overduidelijk een verschrikking."

Charlie zou op zijn beurt angstig zijn voor de gevangenisstraf die hem boven het hoofd hangt. De acteur wordt beschuldigd van mishandeling en huiselijk geweld. Brooke zou de aanklagers kunnen helpen om hem in de cel te krijgen.

Mishandeling
Afgelopen kerst probeerde Brooke al een punt te zetten achter het huwelijk. Naar verluidt werd ze vervolgens mishandeld en bedreigd door haar man. Er loopt momenteel een rechtszaak tegen Charlie. Mogelijk staat de acteur uit de Amerikaanse sitcom Two and a half men een gevangenisstraf van drie jaar te wachten. Op 15 maart wordt een uitspraak gedaan.

Charlie en Brooke zijn momenteel beiden aan het afkicken van hun drugs- en alcoholverslaving.

De kijkers zijn hem niet zat
De media-aandacht rondom Charlie doet de kijkcijfers van de serie Two and a half men geen kwaad. Sterker nog: de best bekeken Amerikaanse serie heeft sinds Charlie's arrestatie miljoenen volgelingen erbij gekregen.

Reageren