Wat gebeurt er in Overspel seizoen 2?

De opnamen voor het tweede seizoen van Overspel zijn in volle gang. En alle acteurs uit het eerste seizoen zijn er ook nu weer bij.

Dat was nog een hele klus, want Sylvia Hoeks, Ramsey Nasr en Fedja van Huêt hebben een drukke agenda. Schrijver Frank Ketelaar: „Het probleem bij de Publieke Omroep is dat je nooit meteen de opdracht krijgt om meerdere seizoenen te maken. het eerste seizoen was daarom een afgerond verhaal. Het zou zo fijn zijn als je van tevoren weet dat je verder mag. Nu was het een enorme puzzel om alle acteurs weer bij elkaar te krijgen.”

Consequenties
En dan moest Frank Ketelaar ook nog een mooi nieuw script zien te produceren. Volgens hem is dat gelukt. „Ik wil nog niet al te veel verklappen, want hoe minder je weet, hoe leuker het is. Maar het wordt in ieder geval spannend. We gaan door op de puinhopen van serie 1. De personages hebben veel meegemaakt en die zaken hebben de nodige consequenties.”

Nieuwe gezichten
En behalve alle oude acteurs komen er ook nieuwe gezichten in seizoen 2van Overspel, dat in 2013 te zien zal zijn. Ketelaar: „Onder anderen Sophie van Winden, Kees Boot, Mike Reus en Frederik Brom spelen mee.”

Reageren