Wie is wie in Army wives?

Getrouwd zijn met een militair is niet altijd rozengeur en maneschijn. Zeker niet voor de vier vrouwen en de man die de hoofdpersonen vormen van de Amerikaanse hitserie Army wives, die vanavond van start gaat.

Terwijl de 'partners van' hun plek proberen te vinden op de militaire basis, krijgen ze te maken met moeilijke situaties. Door ontrouw, familiedrama's, rivaliteit en schokkende geruchten ontstaan er hechte vriendschappen. De serie wordt mede geproduceerd door Mark Gordon, de uitvoerend producent van Grey's anatomy en Criminal minds.

Wie is wie?
Denise Sherwood (Catherine Bell) is een toegewijde huisvrouw, die is opgegroeid met het militaire leven. Als haar man Frank (Terry Serpica) naar Irak wordt gestuurd, komt de zorg voor hun agressieve tienerzoon op haar neer.

Claudia Joy Holden (Kim Delaney) is een slimme, sterke en gerespecteerde vrouw met een geheim. Ze vormt het hart van het militaire leven in Fort Marshall. Samen met haar hooggeplaatste man Michael Holden (Brian McNamara) voedt ze hun twee dochters op.

Roxy LeBlanc (Sally Pressman) treedt al na vier dagen in het huwelijk met soldaat Trevor LeBlanc (Drew Fuller). Plotseling woont ze met haar twee zoontjes op de militaire basis, waar het leven anders is dan ze gewend is.

Pamela Moran (Brigid Brannagh) doet er alles aan om haar gezin te behoeden van een financiƫle ondergang. Ze heeft vroeger bij de politie gewerkt, maar is nu fulltime huismoeder van Katie en Lucas en echtgenote van Chase Moran (Jeremy Davidson).

Roland Burton (Sterling K. Brown) is een psychiater wiens getraumatiseerde vrouw Joan Burton (Wendy Davis) na twee dienstjaren terugkeert uit Afghanistan. In de tussentijd zijn ze allebei veranderd.

Reageren