Willeke Alberti in GTST

9 mei 2008 11:57 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

De cast van Goede tijden, slechte tijden blijft maar groeien. Schreven we eerder deze week dat de familie Huygens haar intreden in Meerdijk maakt, blijkt dat we eind mei alweer een nieuw gezicht kunnen verwelkomen. Wie dat is? Niemand minder dan Willeke Alberti!

Willeke (bekend van de klassieke hits Spiegelbeeld, Mijn dagboek en Ome Jan) neemt de rol op zich van weduwe Josephine van Wickenrode, de moeder van Floris van Wickenrode (Ruben Lursen) en oma van Vicky Pouw (Liza Sips).

Ontdekking
In de soap neemt zoon Floris voor het eerst sinds jaren contact op met zijn moeder. Niet omdat hij Josephine zo vreselijk mist, maar omdat hij in grote financiële problemen verkeert. Dit is natuurlijk nog niet alles – hé, we hebben het hier natuurlijk wel over een soap – als oma en kleindochter nader tot elkaar komen, doet Vicky een bijzondere ontdekking over het verleden van haar grootmoeder.

Geheim
Wat dit grote geheim inhoudt wordt nog angstvallig geheim gehouden, maar wat zal oma Josephine volgens jullie voor Vicky proberen te verbergen?

Meer over