Willem kiest Klaas, Aad gaat voor Jeannet

Het was weer een enerverende aflevering van Boer Zoekt Vrouw waarin Willem verrassend genoeg Klaas koos en Jurjen naar huis stuurde. En bij Aad was er drama. 

Vorige week had Aad al aan Jeannet laten weten dat Cupido bij hem raak had geschoten, nu moest alleen het hoge woord tegen Linda er nog uit. En daar had Jeanette 'ik kan met mijn karakter alles behalve huichelen' iets meer haast mee dan Aad.

Groeien en passen

Aad wilde dus wachten, maar dat pikte Jeannet niet. Uiteindelijk werd Yvon laat op de avond opgetrommeld om de arme Linda uit te zwaaien. Aad vertelde nog aan de presentatrice dat 'Alles nog moet groeien en in elkaar passen' en toen kon het kersverse stel eindelijk naar bed. 

Pim Fortuyn

Willem koos voor Klaas en stuurde Jurjen (die met de stem van Pim Fortuyn) weg. Jurjen vertrok lopend naar huis met zijn gele rugzak. Daarmee ging Willem in tegen het advies van zijn moeder die hem liever met Jurjen zag. Op twitter deed de pittige moeder van Willem het trouwens heel goed. 'Willem is de enige met een moeder van zijn eigen leeftijd', was een veelgehoorde opmerking. 

Koeien en meisjes

Voor Bert en Henrieke was niet veel aandacht. Henrieke ging eten bij de familie van Bert waarbij zijn vader opmerkte dat Bert beter is met koeien dan met de meisjes. 

Henk en Martin moeten volgende week nog een vrouw kiezen. Wordt vervolgd. 

Reageren