William Shatner wordt botte vader

Zender CBS gaat de pilot van een comedyserie die draait rond de uitspraken van een chagrijnige, botte vader op laten nemen met niemand minder dan William Shatner in de hoofdrol.

Een tijd geleden schreef Televizier al over Shit my dad says, een comedyserie die gebaseerd wordt op de botte uitspraken van een inmiddels 74-jarige Amerikaanse vader.

De lompe uitspraken van de man worden door zijn zoon via microblog-site Twitter de wijde wereld ingestuurd, en de pagina heeft inmiddels ruim 1,18 miljoen (!) volgers.

Haast bij geboden
De tweets (berichtjes op Twitter) van de zoon zijn inmiddels zó populair dat er vaart gemaakt wordt met de comedyserie die CBS in de maak heeft.

In november kreeg de zoon al toegezegd dat er scripts geschreven zouden gaan worden. CBS nam daarvoor de schrijvers aan die ook verantwoordelijk waren voor de hitserie Will & Grace.

Shatner
Nu, amper drie maanden later, is het dus al tijd om de eerste proefafleveringen op te nemen. Als die goed genoeg zijn, wordt de serie echt gemaakt. En dus wordt William Shatner (78) ingevlogen om de rol van de botte vader op zich te nemen.

Volgens de makers bleek bij audities dat Shatner het best de chagrijnige uitspraken tot hun recht kan laten komen. Bovendien zou de acteur door eerdere soortgelijke rollen ook al wat geloofwaardigheid hebben opgebouwd.

Reageren