Yolanthe Cabau van Kasbergen presenteert het TROS Stedenspel

Vanaf 17 juni kunt u met de hele familie op de bank gaan zitten voor het TROS Stedenspel, uitgezonden op Nederland 1. In dit nieuwe zaterdagavond-spelprogramma gaan teams uit Nederlandse- en Belgische steden de strijd met elkaar aan. Voetbalvrouw Yolanthe Cabau van Kasbergen neemt samen met een nog onbekende Vlaamse collega de presentatie op zich.

De opzet doet sterk denken aan het Spel zonder grenzen, dat eind jaren zeventig en negentig in Nederland werd uitgezonden. Daarin namen verschillende landenteams het tegen elkaar op in uiteenlopende, lachwekkende en vaak ronduit belachelijke spelrondes.

Natte boel
In het TROS Stedenspel spelen teams van acht (vier mannen en vier vrouwen) onder meer het Sponsspel, Pinguinspel, Bootjesspel en een ronde met de Waterklimmuur.

Alles speelt zich af in, op, naast of boven een enorm zwembad in de studio. In de finale, het zogenaamde Boomstammenspel, wordt duidelijk welke stad er met de winst vandoor gaat.

Familieavond
Yolanthe: "Het TROS Stedenspel wordt een echte zaterdagavondshow voor de hele familie. Ik ben superblij met deze nieuwe presentatieklus (...) We gaan zeker veel plezier maken, maar we zullen de punten ook niet uit het oog verliezen."

Reageren