Yolanthe gelooft in Pierre

Nederland maakt ook dit jaar een kans tijdens het Eurovisie Songfestival, denkt Yolanthe Cabau van Kasbergen. Dat vertelt ze tegen Televizier in een interview in editie 6 van de gids. Op zondag 7 februari is Yolanthe de gastvrouw van het Nationaal Songfestival.

"De afgelopen jaren hebben we gekozen voor glamour, voor mooie vrouwen met mooie liedjes. Dat werkte niet. Vorig jaar kozen we voor iets geks, de Toppers, maar ook dat is niet gelukt", zo redeneert ze.

"Misschien is het juist goed om nu terug te gaan naar de basis, naar het volkse dat zo goed bij onze cultuur past."

Gezellige avond
Ze vertelt verder hoe ze als kind zelf al met haar ouders naar het Songfestival keek, en het daardoor nu extra leuk vindt om het zelf te mogen presenteren.

Ze kan dan ook niet wachten om de daadwerkelijke uitzending, met het nummer Ik ben verliefd, Sha-la-lie in vijf versies, op de buis te brengen: "Het kan dus best zijn dat Ik ben verliefd, Sha-la-lie, straks heel anders klinkt dan dat we tot nu toe hebben gehoord van Pierre Katrner zelf."

In de nieuwste Televizier gids vertelt Yolanthe overigens ook één en ander over Mijn vader is de beste, haar nieuwe programma. De nieuwste gids ligt vanaf dinsdag 2 februari in de winkels.

Reageren