Komt-ie dan!

Alles wat we weten over Wie Is de Mol? met onbekende deelnemers

14 mei 2024 13:24 | reality | Door Judith Regeling

© Joy Hansson
De geruchten gingen al langer, maar het is nu officieel: Wie Is de Mol? krijgt een editie met onbekende Nederlanders. Hier delen we alle ins en outs.

Pak je agenda er dus ook maar snel bij!

Lees ook: Wie Is de Mol? krijgt een seizoen met onbekende Nederlanders 

Wie Is de Mol? 

Misschien heb je vorig jaar augustus de oproep gezien voor The Game, van de makers van Wie Is de Mol? en De Verraders. In dit avontuurlijke programma zouden onbekende deelnemers fysieke en psychologische uitdagingen aangaan. Dat programma gaat er echter niet komen, want het bleek enkel een dekmantel te zijn voor Wie Is de Mol? met onbekende deelnemers.

Honderden mensen meldden zich aan en na een strenge selectie zijn er 10 deelnemers gekozen. Onder leiding van presentatrice Hila Noorzai zullen zij in Oman uitzoeken wie er met goede bedoelingen is afgereisd en wie de saboteur is in hun midden.


Wat zegt Hila Noorzai over Wie Is de Mol? 2024?

"In een land waar ik mij in het sprookje van 1001 nacht waande, heeft zich een fantastisch avontuur afgespeeld. Een avontuur met 10 onbekende Nederlanders die zich vol overgave in het spel hebben gestort, op zoek naar de Mol", aldus Hila.

"Voor mij de taak om deze zoektocht te begeleiden. De energie, authenticiteit en scherpzinnigheid van de kandidaten hebben dit avontuur voor mij onvergetelijk gemaakt. Dit was voor mij een droom die uitkwam."

Wat staat de kandidaten van Wie Is de Mol? te wachten?

Welke opdrachten Hila voor de deelnemers in petto heeft, blijft nog een verrassing. Wat we wel weten, is dat de nu nog onbekende deelnemers vanaf het begin in het diepe worden gegooid. De kandidaten zullen opdrachten uitvoeren in een imposant fort, op hagelwitte stranden en in eindeloze zandduinen. 

Wanneer is Wie Is de Mol? met onbekende deelnemers op televisie te zien?

Deze speciale editie van Wie Is de Mol? zal niet op NPO1 worden uitgezonden. Vanaf 28 juni is de streaming-editie exclusief te zien bij AVROTROS op NPO Start. Vier weken lang verschijnen er elke week twee nieuwe afleveringen.

Meer over