Vooruitblikken

AVROTROS onthult eerste details van nieuw seizoen Kamp van Koningsbrugge

19 december 2023 10:07 | reality | Door Judith Regeling

© Elvin Boer
De fans van Kamp van Koningsbrugge hoeven nog maar even geduld te hebben. Op maandag 29 januari start er weer een gloednieuw seizoen. Daarom heeft AVROTROS zojuist wat details onthuld.

Dit seizoen belooft opnieuw een buitengewoon zware uitdaging te worden.

Lees ook: Kamp van Koningsbrugge verhuist naar maandagavond en is vanaf deze datum weer te zien 

Kamp van Koningsbrugge

Meer dan 1000 mensen toonden interesse om deel te nemen aan dit intense realityprogramma van AVROTROS. Na een strenge selectie zijn er uiteindelijk 15 burgers gekozen, en stilzitten is voor hen geen optie. Vanaf het moment dat ze in Zuidwest-Engeland arriveren, worden ze direct geconfronteerd met de beruchte Royal Marines mudbeasting. Hierbij worden niet alleen hun kracht, maar ook hun vastberadenheid op de proef gesteld.

Ray Klaassens en Dai Charter 

Hoewel de details over wat de deelnemers dit jaar te wachten staat en wie er precies meedoen nog niet bekend zijn, is wel bevestigd dat Ray Klaassens en Dai Charter weer van de partij zijn. Samen met hun team van instructeurs zullen ze extreme uitdagingen bedenken om het de vijftien burgers zo moeilijk mogelijk te maken. Jeroen van Koningsbrugge zal ook aanwezig zijn om iedereen maximaal te ondersteunen.

Wanneer is Kamp van Koningsbrugge op televisie te zien?

Kamp van Koningsbrugge is vanaf maandag 29 januari weer wekelijks om 20:35 uur te zien bij AVROTROS op NPO1.

Meer over