Eindelijk herenigd

B&B Vol Liefde-Esra gaat voor onbepaalde tijd bij Bram in Zweden wonen

25 september 2023 12:29 | reality | Door Tessa Kok

© RTL

Na wekenlang speculeren maakten Bram en Esra uit B&B Vol Liefde onlangs eindelijk bekend dat ze een setje zijn. Het koppel laat er geen gras over groeien, want inmiddels is Esra al ingetrokken in de B&B van Bram in Zweden!

Dat maakt het stel bekend via Instagram. 

Liefde bij elkaar gevonden

Esra reisde voor de liefde in de eerste instantie niet af naar Bram in Zweden, maar naar Joy in Spanje. Daar had Joy een romantische klik met Dani, met wie hij nog steeds samen is. 

Esra en Bram ontmoetten elkaar tijdens B&B Vol Liefde: De Reunië en de vonk tussen hen sloeg al snel over. In een video maakten ze begin september bekend dat ze stapelgek op elkaar zijn. In dezelfde video liet het kersverse koppel al weten dat het plan was dat Esra binnenkort naar Bram zou komen in Zweden. En dat moment is nu daar!

Samenwonen

Via Instagram maakte B&B-eigenaar Bram vanochtend bekend dat hij herenigd is met Esra. ''Eindelijk is het zover! Esra is hier'', schrijft hij bij een foto van zichzelf en zijn vriendin. ''En dat voor onbepaalde tijd. Komende maanden gaan we kijken hoe het gaat hier met ons en kunnen we ons nestelen in de rust van Zweden, wat een heerlijke tijd wordt dit'', zegt hij erover.

Meer over