Happy single of niet?

Zo gaat het nu met B&B Vol Liefde-deelnemer Bert

20 mei 2022 13:33 | reality | Door Judith Regeling

© Videoland screenshot
Zo'n een jaar geleden deed B&B-eigenaar Bert Pijpers mee aan het programma B&B Vol Liefde. Romantiek vond hij dan misschien niet, maar eenzaam is hij allesbehalve.

Dit laat hij vandaag weten aan De Telegraaf.

Lees ook: Dit is alles wat je moet weten over het tweede seizoen B&B Vol Liefde 

B&B Vol Liefde

De kijkers van B&B Vol Liefde leerden Bert Pijpers afgelopen zomer kennen als de ietwat horkerige B&B-eigenaar uit Frankrijk die Formule 1 belangrijker vond dan het ontmoeten van zijn mogelijk nieuwe liefde. Hoewel het er even op leek dat hij romantische gevoelens kreeg voor de eveneens veelbesproken deelneemster Romana bleef hij uiteindelijk met lege handen achter.

Bert Pijpers

Zo'n jaar na de opnames geeft hij toe dat hij het jammer vindt dat het avontuur is mislukt, maar dat hij er nog altijd positief op terugkijkt. "Het was een behoorlijk avontuur met al die dames, maar uiteindelijk is het niets geworden. Dat is natuurlijk spijtig", zo geeft hij toe. Maar het treuren is nu al wel echt voorbij. "Voor mij is het geen ramp geweest en het heeft me wel de nodige publiciteit opgeleverd. De komende maanden concentreer ik me in ieder geval op de gasten die komen. Ik voel me allesbehalve eenzaam."

Vrouwelijke aandacht

En hoe kan het ook anders? Bert werd namelijk kort na de opnames overvallen door een flinke hoeveelheid post van vrouwelijk schoon. "Ik heb zo'n duizend e-mails ontvangen", erkent hij, maar er iets mee doen is een tweede. "Ik heb er eerlijk gezegd niets mee gedaan. Ik heb het gewoon te druk met mijn bedrijf en had ook niet de behoefte om me in alle correspondentie te verdiepen." Bert is dus nog altijd happy single!

B&B Vol Liefde keert deze zomer terug op de buis. Dit weten we al over het nieuwe seizoen.

Meer over