Meer afleveringen

Dit is alles wat je moet weten over het tweede seizoen B&B Vol Liefde

17 juni 2022 12:00 | reality | Door Judith Regeling

© RTL
In de zomerstop van GTST worden realityfans weer op hun wenken bediend door RTL. Net als vorig jaar staan er namelijk weer diverse B&B-eigenaren te trappelen om op zoek te gaan naar de liefde in B&B Vol Liefde.

Wil je nu niets missen van de zomerhit van 2021? Lees dan hieronder alles dat je moet weten.

B&B Vol Liefde 2022

In het realityprogramma B&B Vol Liefde zoeken B&B-eigenaren in het buitenland naar een liefde uit Nederland. Geïnteresseerden die bij de eigenaar of eigenaresse in de smaak vallen, worden uitgenodigd om vervolgens een tijdje logeren in de verschillende B&B's. Hoewel de hoop is dat er daar wat romantiek uit voortvloeit, was dat vorig jaar niet het geval. Hoewel Vincent en Caroline hun partners ook na de show nog een kans wilden geven, liep het uiteindelijk bij beide tot niets uit.

Wie doen er mee aan B&B Vol Liefde 2022?

Toch gaan acht nieuwe kandidaten vol goede moed het avontuur aan. Hoewel dit er in eerste instantie elf waren, vielen er drie op de valreep nog af. Zij kregen net te weinig aanmeldingen om het liefdesavontuur voort te zetten. Dat geldt echter niet voor: de 50-jarige Richard (Portugal), de 60-jarige Hans (Frankrijk), de 31-jarige Martijn (Portugal), de eveneens 31-jarige Denise (Spanje), de 49-jarige Natasja (Frankrijk), de 54-jarige Hans (Italië), de 48-jarige Astrid (Oostenrijk) en de 68-jarige Ted (Portugal). Lees hier alles over ze

Wie presenteert B&B Vol Liefde 2022?

Het was eigenlijk de bedoeling dat Art Rooijakkers net als vorig seizoen de reeks zou presenteren, maar de kijkers moeten het dit jaar zonder hem doen. De RTL-presentator is namelijk de afgelopen maanden drie keer geopereerd aan zijn stembanden, waardoor hij ruim 2,5 maand zijn mond moest houden. Letterlijk. "Na elke operatie moest ik een tijdje stemrust houden waardoor ik nu in totaal zo’n 75 dagen in stilte heb doorgebracht", vertelde hij recent op Instagram. Vervangen wordt hij echter niet: ditmaal is het realityprogramma gewoon zonder presentator.

Hoeveel afleveringen krijgt dit seizoen?

Na slecht nieuws volgt er natuurlijk ook iets goeds: B&B Vol Liefde gaat dit jaar namelijk niet alleen van vier naar vijf afleveringen per week, ook de uitzendtijd wordt langer. Het realityprogramma is in de zomermaanden maar liefst zeven weken op de buis. Dat betekent dus 35 afleveringen vol romantiek, drama, zon en vast wat klusjes aan de bed en breakfasts.

Wanneer begint B&B Vol Liefde?

Pak je agenda er maar bij! Vanaf maandag 11 juli 2022 kunnen we weer genieten van alle liefdevolle en ongemakkelijke momenten in B&B Vol Liefde. Elke maandag tot en met vrijdag is het programma om 20:30 uur te zien bij RTL 4 en - als we dat goed hebben berekend - betekent dat dus dat we tot vrijdag 26 augustus kunnen meeleven met alle liefdesperikelen. Voor Videoland-kijkers is er meer goed nieuws: die kijken een week vooruit.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl)

B&B Vol Liefde: De spin-off

Is dat nog niet genoeg? Let dan maar goed op. Vanaf 15 juli krijgt Jacob, een van de blikvangers van het vorige seizoen, namelijk zijn eigen spin-off op Videoland getiteld De Ware Jacob!

De reeks draait en staat om Jacob, zowel om de avonturen in zijn B&B, zijn turbulente liefdesleven tot aan zijn zoektocht naar nieuwe villa's om in de toekomst een nieuw miljoenenproject te kunnen starten. Jacob bereidt zich gedurende de serie voor op een summerparty compleet in de jaren '80 stijl om het eerste zomerseizoen in te luiden. De grote vraag van de reeks is of hij dit ook doet met een vrouw aan zijn zijde.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline)

B&B Vol Liefde seizoen twee is vanaf 11 juli dagelijks om 20:30 uur te zien op RTL4.

Meer over