Even voorstellen

Dit zijn de acht deelnemers van het nieuwe seizoen B&B Vol Liefde

13 juni 2022 14:46 | reality | Door Janine van Rooden

© RTL

Binnenkort start het nieuwe seizoen van B&B Vol Liefde bij RTL 4. Het is daarom de hoogste tijd om kennis te maken met de deelnemers van dit jaar. 

In B&B Vol Liefde zoeken B&B-eigenaren in het buitenland onder leiding van Art Rooijakkers de ware liefde. Er zijn dit jaar uiteindelijk acht deelnemers gekozen die helemaal klaar zijn voor de romantische zoektocht. Wij stellen ze aan je voor!

Lees ook: Dit is alles wat je moet weten over het tweede seizoen B&B Vol Liefde

Richard (Portugal)

De 50-jarige levensgenieter Richard verruilde het regenachtige Nederland voor het zonnige Portugal. Hij is de enige die zijn B&B nog niet heeft geopend, want er wordt nog druk verbouwd. Zijn grote villa moet een luxe onderkomen worden voor gasten en voor de rest van zijn stuk land heeft hij een mooie glamping voor ogen. Richard is sinds vier jaar weduwnaar en heeft twee kinderen.

Hans (Frankrijk)

De 60-jarige rockende gitarist Hans woont sinds 2002 in Frankrijk. Hier runt hij zijn vakantie-accommodatie die bestaat uit twee riante vakantiehuizen, twee prachtige B&B-kamers en een kleine boerencamping. Hans heeft een grote passie voor paarden en is gespecialiseerd in meerdaagse trektochten. Hij zou het dan ook erg leuk vinden als zijn toekomstige partner deze liefde met hem deelt. 

Martijn (Portugal)

De 31-jarige reislustige Martijn runt al een aantal jaar een B&B in Portugal samen met zijn ouders. Hij heeft al veel van de wereld gezien en spreekt maar liefst zeven talen vloeiend. Martijn is op zoek naar een zelfstandige dame met een goed gevoel voor humor. Het liefst een vrouw die geeft om duurzaamheid en vegetarisch eten, want daar is hij zelf erg mee bezig.

Denise (Spanje)

De 31-jarige ondernemende Denise heeft een vakantiecomplex met een groot aantal appartementen in Spanje. Officieel is haar oom eigenaar van dit complex. Denise leidt een erg gedisciplineerd leven: ze staat vroeg op, wandelt lange afstanden met haar hond en ieder avond mediteert ze. Ze zoekt een hardwerkende man die minstens zo sportief is als zij zelf.

Natasja (Frankrijk)

De 49-jarige Natasja verlangt naar rust en ruimte na een nogal hectisch leven. Vier jaar geleden maakte ze de stap om haar geliefde Haarlem achter zich te laten en naar Frankrijk te emigreren. Op het platteland heeft ze daar een watermolen gekocht die ze heeft weten om te toveren tot een stijlvolle B&B. Ze wil weten hoe het is om weer verliefd te zijn en zoekt daarom naar een diepere connectie met iemand.

Hans (Italië)

De 54-jarige Hans is gek op Italië en voor hem voelt het land echt als zijn thuis. In 2008 is hij hier met zijn toenmalige vrouw een B&B begonnen. Inmiddels zijn zij gescheiden en Hans zou niets liever willen dan weer een romantische klik hebben met een dame. Hij heeft groene vingers en is een groot liefhebber van de natuur. Hans hoopt iemand te vinden waarmee hij samen de B&B kan runnen.

Astrid (Oostenrijk)

De 48-jarige energieke Astrid komt al van kleins af aan in Oostenrijk. Vijf jaar geleden opende ze samen met haar toenmalige partner en kinderen een B&B in het land. Sinds de scheiding runt Astrid de accommodatie alleen en dat gaat haar goed af. Ze is dan ook niet op zoek naar een man die klusjes voor haar komt doen, maar echt naar iemand die haar steun en toeverlaat kan zijn. 

Ted (Portugal)

De 68-jarige wereldreiziger Ted heeft door de jaren heen op veel verschillende plekken gewoond. Inmiddels is ze gelukkig in Portugal waar ze een prachtige B&B heeft weten op te bouwen. Ted is een gezelligheidsdier, heeft een groot netwerk en gaat er dan ook maar al te graag op uit. Ze zou graag weer gelukkig willen worden met een man die haar genegenheid, geborgenheid en liefde kan bieden. Iemand waar ze de rest van haar leven mee kan delen.

B&B Vol Liefde is vanaf 11 juli 2022 elke maandag t/m vrijdag om 20:30 uur te zien bij RTL 4. Ook is het meteen een week vooruit te kijken bij Videoland. 

Meer over