Wow!

De reünie van De Bachelor heeft een bizarre plottwist

23 mei 2024 11:33 | reality | Door Esther Hut

© Videoland

Vanaf vandaag is de reünie van De Bachelor te zien en die verloopt heel anders dan je zou verwachten.

Let op: dit stuk bevat spoilers!

De Bachelor

Vorige week hebben we kunnen zien hoe Paul zijn definitieve keuze moest maken na de 24-uurs date in De Bachelor. Na twee bijzondere dates gaf hij zijn allerlaatste roos aan Josephine, terwijl Eline met lege handen op het vliegtuig stapte. Nu zien we in de reünie van De Bachelor dat er zich heel iets anders heeft afgespeeld de afgelopen tijd.

Rien en Femke

Eerste even naar Rien en Femke. Het stel was vanaf het begin eigenlijk al onafscheidelijk en Rien koos nog voordat het seizoen was afgelopen voor Femke. Dus het kan toch haast niet anders dat het stel nog steeds samen is? Precies. Ondanks dat Femke op Bali woont en Rien op Ibiza laten de twee op de bank bij Monica Geuze weten dat ze drie maanden lang elke dag gebeld, geappt en elkaar foto’s gestuurd hebben. Femke is zelfs van plan om naar Ibiza te verhuizen. Zij zijn dus nog steeds helemaal verliefd.

Paul en ….

Als Josephine erbij wordt gehaald en ze naast Paul gaat zitten is meteen al te zien dat er iets loos is. De vonken die we de afgelopen weken zagen zijn als sneeuw voor de zon verdwenen. Josephine vertelt dan ook dat op het moment dat ze terugkwamen in Amsterdam haar gevoelens voor Paul vrijwel meteen waren bekoeld en zij niet meer samen is met hem. 

Plottwist

Het lijkt er even op dat Paul na zijn avontuur dan toch alleen eindigt. Of niet. Monica vraagt nog even aan de dames of ze alweer aan het daten geslagen zijn. Als ze Eline aanwijst antwoordt ze dat ze alweer aan het daten is. “Best wel snel nadat het programma geëindigd is ben ik weer in contact gekomen met iemand. En dat was iemand die erachter moest komen dat ik toch best grappig ben en dat de humor best op één lijn ligt als je het mij vraagt. Toch Paul?”

En ja hoor, daar was de plottwist die je niet zag aankomen. Niet Josephine, máar Eline en Paul zijn nu een setje! Paul laat weten dat op het moment Josephine zich had bedacht, hij Eline heeft gecontact. Zij bleek nog steeds geïnteresseerd in hem te zijn.

Eind goed, al goed. Tenminste, het seizoen van De Bachelor lijkt te eindigen met twee gelukkige stelletjes. Alleen vertelt Paul in onderstaande video dat hij en Eline drie dagen na de reünie alweer besloten hebben om niet verder te gaan met elkaar. 

Het hele seizoen van De Bachelor kijk je terug op Videoland. 

Meer over