Drama op komst!

De reünie van Echte Meisjes in de Jungle is vanaf déze datum op Videoland te zien

16 januari 2024 13:41 | reality | Door Tessa Kok

© Jasper Suyk / Rob Jacobs
Het realityprogramma Echte Meisjes in de Jungle is momenteel in volle gang. Er is goed nieuws voor de fans van de show, want ook dit jaar komt er weer een reünie-aflevering. Dat belooft opnieuw een flinke dosis drama!

Zet 26 februari maar in je agenda, want vanaf dan is de reünie-aflevering te streamen op Videoland. 

Reünie

Na 9 weken overleven in de Surinaamse jungle is het eind februari tijd voor de reunie. In de afleveringen van Echte Meisjes in de Jungle is nu al te zien dat de deelneemsters een hoop meemaken in de jungle, dus er is genoeg om over na te praten.

Famke Louise, Shanta Bakker, Jacomien Zoer, Deveny Sooda, Shirley Cramer, Lesley Versprille, Imen Dirie, Michelle Bibi, Kelly van der Veer, Esmee Ipema, Vonneke Bonneke, Michella Kox en Louisa Janssen reisden af naar de Surinaamse jungle voor het nieuwe seizoen. Imen, Louisa en Lesley hebben de show inmiddels al verlaten.

Drama

In de eerste afleveringen van het nieuwe seizoen ging het er meteen heftig aan toe. In de show was onder andere al te zien hoe Famke Louise en Louisa Janssen stevig met elkaar in conflict raakten. In de reünie zullen ze opnieuw de confrontatie met elkaar aangaan. Valerio Zeno zal de reunië-aflevering presenteren. 

De reünie van realityserie Echte Meisjes in de Jungle is vanaf 26 februari te zien bij Videoland. Tot die tijd kun je elke maandag genieten van een nieuwe aflevering op de streamingdienst.

Meer over